Speenkoord met naam kopen?

  • Een speenkoord is hip & handig. Je kan het o.a gebruiken voor fopspenen, spuugdoekjes of andere baby accessoires.
  • De siliconen en houten kralen zijn veilig en bevatten geen gifstoffen.
  • Ouders vinden een speenkoord met naam als kraamcadeau ge-wel-dig om te krijgen!
  • Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag binnen Nederland gratis verzonden!

Speenkoorden

Speenkoord met naam kopen?

Bij Happy Signs kies je ook uit een origineel assortiment speenkoorden, zowel voor jongens als voor meisjes. Speenkoorden met naam zijn niet alleen super handig, maar ook een geweldig kraamcadeau om te geven. De kersverse ouders zullen het fantastisch vinden! Bekijk ons hippe aanbod speenkoorden.

Maak met een speenkoord de kersverse ouders super blij!

Papa en mama weten misschien nog niet dat een speen vaak kwijtraakt. Of inmiddels wel? Stop met zoeken en koop een speenkoord! Het is niet alleen een eyecatcher, maar ook gewoon erg handig. Een speenkoord is namelijk breed inzetbaar. Je kan het gebruiken voor fopspenen, spuugdoekjes of andere baby accessoires die niet kwijt mogen raken. Met de klip bevestig je het koord eenvoudig en stevig aan een kledingstuk. Kortom, je kan niet zonder!

Het leukste aanbod speenkoorden bij Happy Signs

Wil je een speenkoord kopen? Dan heb je bij Happy Signs volop keuze! Bij Happy Signs vind je altijd een originele speenkoord, zowel voor jongens als voor meisjes. De gekleurde silicone kralen zijn er in verschillende kleuren, zoals roze, creme, blauw, groen, zand, zwart en wit. De kralen hebben diverse vormen en prints. Maar wat dacht van gehaakte kralen of kralen in de vorm van een bloem? Bij Happy Signs heb je hoe dan ook genoeg speenkoorden om uit te kiezen.

Een speenkoord met naam is een ultiem kraamcadeau

Elk pasgeboren kleintje heeft een speenkoord met naam nodig. Want papa en mama hebben geen tijd of zin om telkens weer de speen te moeten zoeken. En door het originele speenkoord met naam kan iedereen zien hoe je kleine spruit heet. Je kiest zelf of de naam met beige, witte, zwarte of  houten kralen wordt weergegeven. Zonder naam kan natuurlijk ook, vooral handig als je een speenkoord cadeau geeft en de naam nog een verassing is. En geloof maar ze dit kraamcadeau geweldig zullen vinden!

Een speenkoord is veilig en handig

Vanaf de geboorte staan geluk en veiligheid van jouw kleintje centraal, over de veilig van het speenkoord hoef je je dan ook geen zorgen te maken. De speenkoorden zijn gemaakt van stevig materiaal. Daarnaast zijn de silicone kralen 100% veilig gekeurd en vrij van BPA, PVC, Lood en Ftalaat. De kralen bevatten daarom geen schadelijke stoffen. De beukenhouten kralen zijn van onbehandeld fijn geschuurd beukenhout. De speenkoord is gemaakt van CE gecertificeerde materialen en wordt voor verzending getest conform NEN 12568 norm. Toch gelden er enkele veiligheidsvoorschriften. Het speenkoord dient altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. Geef het nooit mee tijdens het slapen en maak het koord niet langer. Het koord is niet bedoeld als bijtring. Controleer na het gebruik op losse onderdelen of slijtage, en reinig het met een schone vochtige doek of babydoekje. Dit geldt in principe voor elk voorwerp die je aan een baby geeft.