Geboorteborden met een kinderwagen

Een geboortebord kinderwagen: hier is een nieuw gezinslid geboren!

De geboorte van jouw kleine prins of prinses in stijl aankondigen? Zet dan een geboortebord met kinderwagen in jouw tuin. Zo ontgaat het niemand dat er bij jou thuis een kindje is geboren. Ook mooi meegenomen; jouw bezoek weet gelijk waar zij naartoe moeten voor beschuit met muisjes om het allernieuwste lid van jouw gezin te komen bewonderen!

Een geboortebord met kinderwagen voor een jongen of meisje?

Een geboortebord met kinderwagen in een roze of blauwe kleur? Bij ons vind jij het allebei!  Jij vertelt zelf op het geboortebord wat jij belangrijk vindt en zet het bord binnen een handomdraai zelf in jouw tuin. Zoek jij een geboortebord met een uitgesproken stijl voor een jongen of meisje? Dan zit jij goed bij onze geboorteborden voor meisjes en geboorteborden voor jongens. Maar uiteraard vind je ook neutrale geboorteborden terug in ons assortiment.

 

Welke informatie zet jij op jouw geboortebord?

Welke tekst laat jij drukken op jouw geboortebord? Alleen de naam of ook de datum en het gewicht? Dat beslis jij helemaal zelf, maar houd wel rekening met de ruimte die jij op het bord hebt! De letters moeten natuurlijk niet te klein worden en goed leesbaar blijven. Wil jij meer vertellen dan alleen de naam?  Dan word jij enthousiast van een geboortebord met wegwijzer waar je flink wat op kan delen. Of misschien ben jij kersverse ouder geworden van een tweeling en heb je nóg meer te vertellen. Bekijk dan ook eens onze geboorteborden voor tweelingen!

Jouw geboortebord met kinderwagen heb je zo in huis!

Wil jij jouw bestelling plaatsen in onze webshop? Dan is dat zo gebeurt! En natuurlijk heb jij jouw geboortebord ook zo in huis, want wij snappen dat jij zo snel mogelijk dit nieuws met de wereld wil delen. Daarom heb jij keuze uit meerdere levertijden, waaronder zelfs al de volgende dag! Daarnaast heeft elk geboortebord de optie om deze te personaliseren met de gewenste tekst en kleur. Bekijk daarom gerust eens al onze geboorteborden en bestel jouw favoriet!