Raamstickers

Een geboortesticker voor elk raam…

Eindelijk, jouw kleintje is er! Terwijl je baby de wereld om zich heen nieuwsgierig bekijkt, wil jij diezelfde wereld vol trots laten weten dat hij of zij is geboren. Met een raamsticker geboorte ontgaat het blijde nieuws echt helemaal niemand. En of je jouw visite nu op beschuit met roze of blauwe muisjes trakteert, bij Happy Signs is een raamsticker geboorte zo gevonden. Het assortiment geboortestickers is net zo uitgebreid als dat van onze geboorteborden.

Bij Happy Signs vind je het breedste aanbod geboortestickers

Een raamsticker geboorte is leuk om zelf te kopen, maar ook om aan kersverse ouders cadeau te doen. Wil je een geboortesticker kopen? Bij ons heb je volop keuze. Je kunt kiezen voor een raamsticker geboorte waarop alleen de naam van jouw prins of prinses is afgedrukt, maar ook voor een geboorte raamsticker die de datum vermeldt waarop hij of zij ter wereld is gekomen.

Roze, blauw, schattig, stoer, traditioneel: wat voor een geboortesticker zoek jij?

Konijntjes, giraffen, olifanten of de traditionele ooievaar? En wat dacht je van zo een hippe eenhoorn voor meisjes? Of die stoere retro auto voor een jongetje? Geboortestickers vind je bij Happy Signs in alle soorten en maten. Een raamsticker geboorte voor een meisje is vaak roze en een raamsticker geboorte voor een jongetje vaak blauw. Hoeft het voor jou geen uitgesproken jongens- of meisjes geboorte raamsticker te zijn? Er zijn ook genoeg opties in een neutralere uitvoering.

Met een raamsticker geboorte maak je het nieuws in een handomdraai wereldkundig!

Een raamsticker geboorte plak je aan de buitenzijde van het raam. Maak je geen zorgen, de sticker gaat met gemak 2 jaar mee. Zorg ervoor dat je het raam goed schoonmaakt alvorens je de raamsticker geboorte erop plakt, want zo hecht hij het best. Het opplakken is eenvoudig. Binnen een handomdraai heb jij het mooie nieuws wereldkundig gemaakt!

 

Hoe je een raamsticker op een ruit plakt?

  1. Maak de ruit aan de buitenzijde schoon voordat je de sticker gaat plakken. Oneffenheden (vuildeeltjes) op de ruit kunnen namelijk zichtbaar worden.
  2. bepaal waar je de sticker op de ruit wilt plakken. Plak enkele stukken schilderstape op de raam waarmee je de positie van de raamsticker aangeeft. Bijvoorbeeld aan de bovenkant, onderkant en zijkant van de sticker.
  3. begin met een gedeelte van de sticker zonder kleine delen, haal de sticker voor ongeveer een 1/3 deel van het vel. Vouw het vel om zodat deze niet in de weg zit.
  4. plak het vrijgekomen deel van de sticker op de gewenste positie en wrijf met een rakel of doek de sticker glad.
  5. verwijder het resterende vel van de sticker. houd de sticker losjes vast (geen spanning) en wrijf met een rakel of doek de rest van de sticker glad. Trek de sticker eventueel weer los bij grote luchtbellen. Pas op met kleine gedeeltes en/of inkepingen. Dit zijn zwakkere plekken waardoor de sticker kan scheuren.
  6. verwijder luchtbelletjes door er met een naald in te prikken en glad te wrijven met een rakel of doek.

TIP: werk rustig en zorgvuldig. Vraag of iemand je kan helpen. Als je een grotere luchtbel niet krijgt weggestreken, snij er dan met een scherp mesje een klein sneetje in.