Geboortebord raam kopen?

We zetten de belangrijkste zaken op een rijtje:

  • Ouders laten het bord meestal 6 tot 8 weken hangen.
  • Maak voor een goede hechting de ruit eerst goed schoon.
  • Ga je voor gemak? Kies dan voor zuignapjes! Dubbelzijdige tape is lastiger te verwijderen.
  • Haal een raambord met zuignapjes uit voorzorg naar binnen als het hard waait.

Geboorteborden raam

Een geboortebord op het raam: om jullie heuglijke nieuws kan niemand meer heen

Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Als trotse ouders kunnen jullie dit met een raambord wereldkundig maken. Jullie visite, maar vooral ook de vele voorbijgangers lezen er de naam van jullie kleine wondertje en als je wilt ook de geboortedatum. Een geboorte raambord heeft een V-vorm en word ook makelaarsbord genoemd. De borden voor je raam van Happy Signs zijn stuk voor stuk echte eyecatchers.

Raamborden zijn duurzaam en stevig

De borden zijn 5 mm dik en gemaakt van 100% recyclebaar kanaalplaat. Het is licht, flexibel en weerbestendig. Het is hierdoor bestand tegen harde wind. De afmetingen van het bord zijn 70 x 100 cm (hxb), of 45 x 100 cm (hxb). Na het uitvouwen houd je 70 x 45 cm of 45 x 45 cm (hxb) per kant over. Op de flappen worden de dubbelzijdige tape of zuignapjes bevestigd.

Een heuglijke boodschap die wel tegen een stootje kan

Een raambord voor het vieren van de geboorte voor bevestig je natuurlijk aan de buitenzijde van de ruit. Alleen zo kun je de rest van de wereld laten weten dat jullie wondertje is geboren. Laten de weersomstandigheden te wensen over? Geen zorgen, want bij Happy Signs schaf je een geboorte raambord aan dat tegen alle invloeden bestand is. Zelfs bij harde wind en regen blijft jullie heuglijke aankondiging zitten waar hij zit. De print is overigens ook uv-bestendig, zodat ook fel zonlicht geen enkele kans krijgt jullie boodschap te vervagen

In een handomdraai jullie boodschap op het raam

Een geboortebord op je raam bevestigen is een fluitje van een cent. De flappen op de achterkant zijn voorzien van dubbelzijdige tape, die je eenvoudig op de ruit bevestigt. Om ervoor te zorgen dat het bord op een raam maximaal stevig wordt aangebracht, is het verstandig het raam van tevoren even schoon te maken. Zo kan de tape het beste hechten. Ga je voor gemak? Kies dan voor Zuignappen. Zuignappen zijn namelijk gemakkelijk te bevestigen en weer te verwijderen.