Geboorteborden raam

Een geboortebord op het raam: om jullie heuglijke nieuws kan niemand meer heen!

Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Als trotse ouders kunnen jullie dit met een geboortebord voor het raam wereldkundig maken. Jullie visite, maar vooral ook de vele voorbijgangers lezen er de naam van jullie kleine wondertje en als je wilt ook de geboortedatum. Een geboortebord voor het raam kan een V-bord oftewel makelaarsbord betreffen, maar kan ook plat zijn. De geboorteborden voor je raam die je bij Happy Signs vindt, zijn stuk voor stuk echte eyecatchers.

Raamborden zijn duurzaam en stevig

Raamborden zijn 5 mm dik en gemaakt van 100% recyclebaar kanaalplaat. Het is licht, flexibel en weerbestendig. Het is hierdoor bestand tegen harde wind. De afmetingen van het geboorte raambord zijn 70 x 100 cm (hxb). Na het uitvouwen houd je 70 x 50 cm (hxb) per kant over. Van de 50 cm breedte is 5 cm flap waaraan de dubbelzijdige tape of zuignapjes zijn bevestigd.

De leukste geboorteborden voor je raam voor zowel jongens als meisjes

Of er nu een kleine prins of prinses is geboren, bij Happy Signs vind je altijd dát geboortebord voor je raam dat je voor ogen hebt. De borden bestaan in verschillende kleuren en ontwerpen en zijn vaak voorzien van lieve dieren of andere schattige figuurtjes. Wil je geen geboortebord voor je raam dat uitgesproken voor meisjes of jongens is? Geen probleem! Happy Signs heeft ook voldoende borden met een neutralere uitstraling. Wil je het bord al voor de geboorte in huis hebben? Kies dan voor een variant zonder geboortedatum.

Een heuglijke boodschap die wel tegen een stootje kan

Geboorteborden voor het raam bevestig je natuurlijk aan de buitenzijde van het glas. Alleen zo kun je de rest van de wereld laten weten dat jullie wondertje is geboren. Laten de weersomstandigheden te wensen over? Geen zorgen, want bij Happy Signs schaf je een geboortebord voor je raam aan dat tegen alle invloeden bestand is. Zelfs bij harde wind en regen blijft jullie heuglijke aankondiging zitten waar hij zit. De print is overigens ook uv-bestendig, zodat ook fel zonlicht geen enkele kans krijgt jullie boodschap te vervagen.

In een handomdraai jullie boodschap op het raam

Een geboortebord op je raam bevestigen is een fluitje van een cent. De flappen op de achterkant zijn voorzien van dubbelzijdige tape, die je eenvoudig op de ruit bevestigt. Om ervoor te zorgen dat geboorteborden op een raam maximaal stevig worden aangebracht, is het verstandig het raam van tevoren even schoon te maken. Zo kan de tape van het geboortebord voor je raam zich het beste hechten. Je kunt natuurlijk ook voor zuignappen kiezen.