Geboorteborden met een olifant

Wat is slim en elegant? Een geboortebord met een olifant!

Ook voor een geboortebord in de vorm van een olifant vind jij wat je zoekt bij Happy Signs. Olifantjes zijn schattig en daarom erg leuk als geboortebord. Met een bord van een olifantje in de tuin, is het voor iedereen meteen duidelijk dat er een baby is geboren. Bij ons ben jij aan het juiste adres voor de leukste geboorteborden voor een jongen en geboorteborden voor een meisje met olifant!

Een geboortebord in de vorm van een olifant

Ben jij gek op olifanten? Snappen wij! Ze hebben mooie grote oren en een prachtige slurf waarmee ze van alles kunnen doen. En baby olifantjes zijn gewoon te schattig. Daarom heeft Happy Signs een ruime keuze aan geboorteborden met een olifant. Zowel voor jongens als voor meisjes. Natuurlijk vind je bij ons méér dan alleen maar olifantjes. Wat dacht je van een geboortebord met dieren zoals een zebra’s of giraffes. Of een geboortebord met leeuw? Dit en meer stoere dieren vind jij in ons assortiment geboorteborden!

 

Een geboortebord in de tuin plaatsen: zo gedaan!

Bestel jij een geboortebord met een olifant? Dan krijg je deze geleverd als één, in zijn geheel geprint stuk. Eventueel is het mogelijk om vooraf een proefdruk te laten maken, die je per e-mail ontvangt. Hoe je het bord plaatst en bevestigt? Met een houten vierkantpaal en twee roestvrijstalen schroeven heb jij binnen een mum van tijd het geboortebord in je tuin staan. Zo kan de hele wereld zien dat jij een kersverse ouder bent geworden!