Geboorteborden met een ooievaar

Traditioneel en Uniek: ooievaar geboortebord voor in de tuin

Er is geen ontkomen aan: met een ooievaar geboortebord in je tuin laat je iedereen weten dat er een prachtige baby is geboren! Het plaatsen van een opvallend ooievaar geboortebord in de vorm van een ooievaar is een eeuwenoude traditie die oorspronkelijk uit Duitsland komt en nu in heel Nederland populair is. Bij Happy Signs bieden we hoogwaardige ooievaar geboorteborden met een prachtig ontwerp en een duidelijk leesbare naam.

Een oude traditie in een nieuw jasje

Het plaatsen van een geboortebord ooievaar in de tuin is een oud gebruik. Het werd in Nederland pas populair bij de geboorte van prinses Juliana in 1909. Toen plaatste men vooral een ooievaar in de tuin. Vandaag de dag zie je geboorteborden van uiteenlopende varianten en thema’s, de een nog origineler dan de ander. Een geboortebord in de vorm van een ooievaar in de tuin plaatsen heeft ook een bijgelovig aspect, het zou namelijk geluk en gezondheid brengen. De boodschap is in ieder geval duidelijk: er is een baby geboren! Of zelfs twee, want ook een geboortebord voor tweelingen met een ooievaar vind je bij ons!

 

Een geboortebord met of zonder naam: dat er een baby is geboren valt niet te betwisten

Je personaliseert het bord gemakkelijk door de naam te laten printen met een lettertype naar keuze. Bijna elk design biedt de mogelijkheid om een lettertype en kleur te kiezen, waardoor je jouw ooievaar naar eigen smaak kan aanpassen. Zo kan jij het bord helemaal aanpassen als jij een geboortebord voor een jongen of een geboortebord voor een meisje met een ooievaar wil. Ben jij fan van dieren, maar vind jij een geboortebord met olifant of een geboortebord met uil toch leuker? Ook voor andere dieren hebben wij de perfecte geboorteborden!

Weerbestendig en Duurzaam – geschikt voor alle weersomstandigheden

Onze ooievaar geboorteborden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals forex en dibond, die bestand zijn tegen zon, regen en wind. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het geboortebord stevig blijft staan, zelfs bij slecht weer. De eenvoudige installatie met een houten vierkantpaal en schroeven zorgt ervoor dat het bord stevig in de grond staat. Houd er wel rekening mee dat het bij stormachtig weer verstandig is om het bord naar binnen te halen.