Geboorteborden met een ooievaar

Een ooievaar geboortebord in de tuin: het zal niemand ontgaan dat er een kleintje is geboren!

Met een geboortebord in de vorm van een ooievaar in de tuin is het zo klaar als een klontje: er is een baby geboren en dat mag de hele wereld weten. Een ooievaar in de tuin is een oude traditie die oorspronkelijk uit Duitsland komt. Tegenwoordig zie je vele varianten door heel Nederland in voortuinen staan. Met een ooievaar van Happy Signs kies je voor kwaliteit, een mooi ontwerp en duidelijk leesbare naam.

Een oude traditie in een nieuw jasje

Het plaatsen van een geboortebord ooievaar in de tuin is een oud gebruik. Het werd in Nederland pas populair bij de geboorte van prinses Juliana in 1909. Toen plaatste men vooral een ooievaar in de tuin. Vandaag de dag zie je geboorteborden van uiteenlopende varianten en thema’s, de een nog origineler dan de ander. Een geboortebord in de vorm van een ooievaar in de tuin plaatsen heeft ook een bijgelovig aspect, het zou namelijk geluk en gezondheid brengen. De boodschap is in ieder geval duidelijk: er is een baby geboren! Of zelfs twee, want ook een geboortebord voor tweelingen met een ooievaar vind je bij ons!

 

Een geboortebord met of zonder naam: dat er een baby is geboren valt niet te betwisten

Je personaliseert het bord gemakkelijk door de naam te laten printen met een lettertype naar keuze. Bijna elk design biedt de mogelijkheid om een lettertype en kleur te kiezen, waardoor je jouw ooievaar naar eigen smaak kan aanpassen. Zo kan jij het bord helemaal aanpassen als jij een geboortebord voor een jongen of een geboortebord voor een meisje met een ooievaar wil. Ben jij fan van dieren, maar vind jij een geboortebord met olifant of een geboortebord met uil toch leuker? Ook voor andere dieren hebben wij de perfecte geboorteborden!

Voordat je het weet staat het bord in de grond

Met een houten vierkantpaal en en wat schroeven plaats je het geboortebord stevig in de grond. En als het eenmaal staat, hoef je je geen zorgen te maken over de weersinvloeden. Zowel forex als dibond zijn namelijk erg goed bestand tegen zon, regen en wind. Bij storm is het wel verstandig om het bord naar binnen te halen.