Geboorteborden voor jongens

Welkom je kleintje in stijl met een uniek geboortebord voor jongens

Uiteraard wil je voor de geboorte van je zoontje een origineel geboortebord in je tuin hebben staan. Bij Happy Signs kies je uit een ruim en origineel assortiment geboorteborden voor jongens die je eenvoudig online kunt bestellen. Zo heb je het bord al de volgende dag in huis en ben je op tijd klaar voor de komst van je kleintje. Bestel jouw favoriete geboortebord vandaag nog!

Geboorteborden voor een jongen: van stoer, lief tot traditioneel ontwerp

Onze categorie ‘geboortebord jongen’ is niet alleen uitgebreid, maar ook gewoon erg leuk. Of je nu een traditionele ooievaar geboortebord of Formule 1 racewagen in de tuin wil plaatsen, bij Happy Signs kies je uit een origineel assortiment geboorteborden voor jongens. Er is voor elke smaak een mooi geboortebord. Zo hebben geboorteborden in de vorm van een giraffe, leeuw, voertuig, wegwijzer of ooievaar. Maar wat dacht je van een vos of regenboog? Kortom: bij ons heb je genoeg keuze!

Wat ga jij op geboortebord voor een jongen vermelden?

Met een geboortebord voor een jongen in tuin weet straks iedereen dat jullie kleintje is geboren, én welk mooie naam hij heeft gekregen. Want als trotse ouders wil je dat natuurlijk met de hele wereld delen. Naast de naam is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de geboortedatum, het geboortegewicht en/of leuke spreuk te laten printen. Daarbij kies je bij Happy Signs uit meerdere lettertypes. Zo personaliseer je jouw geboortebord geheel naar wens.

Wij hebben meer dan alleen geboorteborden voor een jongen!

Bij ons vind jij precies wat je zoekt. Ook als er een meisje is geboren en je zoekt naar geboortebord voor meisjes, zijn wij er voor jou! Het is zelfs mogelijk om een geboortebord op maat te laten maken. Bij Happy Signs zijn de opties eindeloos!