Geboorteborden voor jongens

Met een geboortebord voor een jongen smelt ieders hart

Is jullie gezien met een prachting ventje uitgebreid? Dan kun je je geluk natuurlijk niet op. Wil je iedereen laten weten dat dit lieve kereltje ter wereld is gekomen? En mag iedereen zien welke naam jullie hem voor de rest van zijn leven hebben gegeven. Dan kies je bij Happy Signs voor een geboortebord voor een jongen. Of je nu een schattig of juist lekker stoer bord in je voortuin wilt plaatsen, bij ons vind je altijd een ontwerp waar je helemaal van smelt.

Met Traditioneel blauw of niet?

Een geboortebord voor een jongen is meestal in de traditionele blauwe kleur uitgevoerd. Ben jij als kersverse (of aanstaande) ouder van plan je aan deze ‘kleurcode’ te houden? Dan zal het niet moeilijk zijn om bij ons een geboortebord voor een jongen uit te kiezen dat geheel naar jouw smaak is. Plaats een geboortebord in je tuin met een afbeelding van een konijn, olifantje, egeltje of misschien wel een bonte dierenverzameling op een wolk. Hoeft het van jou niet zo uitgesproken jongensachtig? Geen probleem, je kunt bij ons ook een geboortebord kopen met een neutrale uitstraling.

Dit nieuws ontgaat echt hélemaal niemand!

AIs jullie gezin niet met één, maar met twee prachtige ventjes uitgebreid? Zeker weten dat je bij Happy Signs allebei hun namen op een geboortebord voor een jongen kunt laten passen. Een geboortebord voor een tweeling kun je, net als elk ander geboortebord voor een jongen, in verschillende maten bij ons bestellen. Wil je een geboortebord voor een jongen kopen dat wat verder van de straat is verwijderd? Met een groot formaat ontgaat alsnog niemand het heuglijke feit!

Klik hier voor het gehele assortiment geboorteborden!