Geboorteborden voor jongens

Met een geboortebord voor een jongen smelt ieders hart

Is jullie gezin met een prachtig ventje uitgebreid? Dan kun je je geluk natuurlijk niet op. Wil je iedereen laten weten dat dit lieve kereltje ter wereld is gekomen? En mag iedereen zien welke naam jullie hem voor de rest van zijn leven hebben gegeven? Dan vind jij bij Happy Signs met een geboortebord voor een jongen! Of je nu een schattig of juist lekker stoer bord in je voortuin wilt plaatsen, bij ons vind je altijd een ontwerp waar je helemaal van smelt.

Een geboortebord voor een jongen in traditioneel blauw of niet?

Geboorteborden voor een jongen zijn meestal in de traditionele blauwe kleur uitgevoerd. Ben jij als kersverse (of aanstaande) ouder van plan je aan deze ‘kleurcode’ te houden? Dan zal het niet moeilijk zijn om bij ons een geboortebord voor een jongen uit te kiezen dat geheel naar jouw smaak is. Kies bijvoorbeeld voor een geboortebord met een tractor, auto of motor. Lekker stoer! Hoeft het van jou niet zo uitgesproken jongensachtig? Geen probleem! Wat dacht je van een geboortebord in de vorm van een wegwijzer? of een geboortebord met een leeuw? Bij ons heb je genoeg keuze!

Dit nieuws ontgaat echt hélemaal niemand!>

Is jullie gezin niet met één, maar met twee prachtige ventjes uitgebreid? Zeker weten dat je bij Happy Signs allebei hun namen op een geboortebord voor een jongen laat passen. Een geboortebord voor een tweeling bestel je, net als elk ander geboortebord voor een jongen, in verschillende maten bij ons. Wil je een geboortebord voor een jongen kopen dat wat verder van de straat is verwijderd? Met een groot formaat ontgaat alsnog niemand het heuglijke feit!

Wij hebben meer dan alleen geboorteborden voor een jongen!

Bij ons vind jij precies wat je zoekt. Ook als er een meisje is geboren en je zoekt naar geboortebord voor meisjes, zijn wij er voor jou! Het is zelfs mogelijk om een geboortebord op maat te laten maken. Bij Happy Signs zijn de opties eindeloos!