Bijtringen

Bijtring kopen?

Bij Happy Signs ben je ook aan het juiste adres voor de mooiste collectie bijtringen. Er is zowel voor jongens als voor meisjes volop keuze. Bijtringen met naam zijn handig én tevens een geweldig kraamcadeau om te geven. De ouders zullen het ontzettend leuk vinden! Bekijk ons origineel aanbod bijtringen.

Met een bijtring zijn papa en mama ontzettend blij!

Papa en mama weten misschien nog niet dat een bijtring helpt bij doorkomende tandjes. Het bijten op een bijtring helpt de pijn te verlichten en stimuleert het doorkomen van de tandjes. Daarnaast zijn de kralen en houten ringen ideaal voor de ontwikkeling van de kleine handjes en vingertjes. Een houten bijtring is niet alleen noodzakelijk, maar ook nog eens een eyecatcher. Kortom, ouders kunnen gewoon niet zonder!

Het leukste aanbod bijtringen bij Happy Signs

Op zoek naar een originele bijtring? Dan heeft Happy Signs waar jij naar zoekt! Door de verschillende gekleurde en gevormde kralen, én vrolijke kleurencombinaties, zit er altijd wel een een bijtring tussen die past bij jouw smaak. De silicone kralen zijn er in diverse kleuren, zoals roze, creme, blauw, groen, zand, zwart en wit. Maar ze hebben ook diverse looks zoals marmer-, luipaard-, glas- en legerlook. Kralen in de vorm van een bloem zijn erg populair. Om je bijtring helemaal af te maken kan je ook nog eens kiezen tussen een ronde of platte houtenring, én bepaal je zelf of de naam met beige, zwarte of  witte letterkralen wordt weergegeven. Daarom vind je bij Happy Signs altijd een originele bijtring die bij jouw kleintje past.

Een bijtring met naam is hét kraamcadeau

Elk pasgeboren baby heeft een bijtring met naam nodig, want op een gegeven moment komen de tandjes door en helpt een bijtring de pijn te  verlichten. Papa en mama hebben al genoeg aan hun hoofd en zullen blij zijn met dit originele en handige kraamcadeau. En door een vrolijke bijtring met naam kan het niemand ontgaan welke mooie naam is gegeven aan de kleine spruit. Je bepaalt zelf of de naam met beige, witte of zwarte wordt weergegeven. Zonder naam kan natuurlijk ook. Vooral handig als je een houten bijtring cadeau geeft en de naam nog een verassing is. En je hoeft van ons niet aan te nemen dat het kraamcadeau op prijs wordt gesteld. Dat zul je zelf wel aan hun reactie zien.

Een houten bijtring met kralen is veilig

Je kleintje stopt de bijtring in z’n mond. Dan moeten de houten bijtring en kralen uiteraard veilig zijn. Daarover hoef je je geen zorgen te maken. De bijtringen zijn gemaakt van stevig materiaal. Daarnaast zijn de silicone kralen 100% veilig gekeurd en vrij van BPA, PVC, Lood en Ftalaat. De kralen bevatten daarom geen schadelijke stoffen. De beukenhouten ringen zijn van onbehandeld fijn geschuurd beukenhout en een veilig alternatief voor kunststof varianten. De bijtring is gemaakt van CE gecertificeerde materialen en wordt voor verzending getest conform NEN 12568 norm. Toch gelden er enkele veiligheidsvoorschriften. De bijtring dient altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. Geef het nooit mee tijdens het slapen en maak het niet langer of korter. Controleer na het gebruik op losse onderdelen of slijtage, en reinig het met een schone vochtige doek of babydoekje. Dit geldt in principe voor elk voorwerp die je aan een baby geeft