Geboorteborden met een giraf

Een geboortebord met giraf, daar kun jij niet om heen!

Een geboortebord met giraffe is door de lange nek en gevlekte vacht een opvallende verschijning. Giraffen zijn bijzonder leuk en ook nog eens ontzettend schattig! Dat maakt deze dieren een perfecte keuze voor een geboortebord. Daarom hebben wij een geboortebord giraf in verschillende uitvoeringen voor jongens en meisjes. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte giraf tussen voor jouw smaak.

Een geboortebord met giraf is een statement

Een giraf geboortebord in jouw tuin? Waarom ook niet! Deze schattige dieren zijn een perfecte match voor een uniek geboortebord. Bij ons vind jij deze majestueuze dieren op een geboortebord voor jongens of een geboortebord voor meisjes. Houd jij wel van wilde dieren, maar past een giraf net niet bij wat je voor ogen hebt? Bekijk dan ook eens onze geboorteborden met een leeuw of een geboortebord met olifant. Gegarandeerd dat jij jouw ideale geboortebord bij ons vindt!

Kondig de geboorte van jouw kleintje met een geboortebord giraf

De naam van jouw kleintje past perfect op dit schattige geboortebord.  Jij bepaalt zelf van welk materiaal jouw geboortebord wordt gemaakt en welk lettertype je afdrukt. Als jij dit wil, ontvang je van ons vooraf een proefdruk voordat we jouw bestelling in gang gaan zetten. Is alles in orde? Dan komt het geboortebord jouw kant op en heb jij deze de volgende werkdag al in huis

Jouw tuin geboortebord is zo geplaatst

Onze geboorteborden worden razendsnel bij jou thuis afgeleverd zodat jij ‘m snel in jouw voortuin plaatst. Bevestigen is zo gepiept met roestvrijstalen schroeven. Jij laat de wereld binnen no-time zien dat jij trotse ouder bent geworden met een geboortebord met giraf in jouw voortuin. Heb je toch nog vragen over onze geboorteborden? Dan staat onze klantenservice voor je klaar!