Retourneren, ruilen & annuleren

Niet tevreden over het product, of heb je je bedacht? Geen probleem! Als je een aankoop doet bij een webshop heb je namelijk het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je ook nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Maar ook hier geldt dat des te eerder je het product terugstuurt, des te sneller je geld terugkrijgt. In het geval van maatwerk gelden andere regels. Bij annuleren geldt dat de (verzend)kosten voor het retour sturen van producten, de kosten voor een ontvangen proefdruk en de kosten voor achteraf betalen, voor je eigen rekening zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, stuur je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, en zonder gebruikssporen naar ons terug.

Mits het product in goede orde retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Tip: bewaar je track & trace zorgvuldig!

Wil je jouw product ruilen? Dat kan. Neem dan contact op met [email protected]. Voor het omruilen van een product gelden dezefde regels als bij het retourneren.

 

Maatwerk

In het geval dat je een product bestelt waarop je bijvoorbeeld eigen teksten hebt laten printen, spreken wij van een maatwerkproduct. Dit product is voor jou op maat gemaakt en kan niet worden geruild of geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.

Wij spreken over maatwerk als je:

  • een naam en/of je eigen tekst hebt laten printen
  • gaatjes laat boren
  • een afwijkend formaat (anders dan de aangeboden formaten) hebt besteld *
  • een afwijkende kleur (anders dan de aangeboden kleuren) hebt besteld *
  • een eigen design hebt aangeleverd *

* Enkel na prijsopgave en goedkeuring per e-mail.

 

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Dat kan gebeuren. Neem dan DIRECT contact met ons op via 085 066 8997. Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.