Geboorteborden met een vos

Een geboortebord vos in de tuin staat altijd goed!

Als jouw kleintje is geboren wil je dat natuurlijk met de hele wereld delen. Snappen wij!  Zet een geboortebord met een vos in de tuin en niemand zal ontgaan dat de kleine spruit is geboren? Zet er de naam op en iedereen weet straks welke mooie naam je kleintje heeft gekregen. Geboorteborden met een vosje zijn al jaren ontzettend populair, daarom vind je in ons assortiment een ruime keuze aan stoere én schattige vosjes voor de geboorte van jouw zoontje of dochtertje.

Geboorteborden met een vos zijn populair.

Een vos is een mooie verschijning met zijn typerende rode pels en zijn dikke, lange pluimstaart. Ze zijn sluw, maar ook erg schattig als ze klein zijn. Het is daarom niet vreemd dat ze populair zijn als geboortebord. Vooral gedurende de herfst- en wintermaanden zie je veel geboorteborden met een vos in de tuin staan. Daarom heb je bij ons verschillende keuzes uit geboorteborden met een vosje. Je hebt ook nog eens diverse mogelijkheden om het geheel naar smaak te personaliseren. Denk aan verschillende lettertypes en formaten. Er zit altijd wel een geboortebord bij die past bij jouw smaak!

Kies uit de mooiste geboorteborden bij Happy Signs!

Toch liever een ander geboortebord in je tuin? Geen probleem! Bekijk dan ons uitgebreide assortiment geboorteborden! Wat dacht je van een geboortebord met giraf? Of toch liever een traditioneel geboortebord met een ooievaar? Er is volop keuze én je hebt diverse mogelijkheden om het geboortebord te personaliseren. We hebben ontwerpen met dieren, voertuigen en nog veel meer! Kijk ook eens naar onze geboorteborden voor jongens en geboorteborden voor meisjes. Ben jij ook nog op zoek naar een origineel kraamcadeau of een mooie behangcirkel als decoratie voor de babykamer? Ook daarvoor ben je bij ons aan juiste adres.

Jouw geboortebord met vosje staat in mum van tijd in de tuin!

Als je geboortebord vos is bezorgd wil je deze zo snel mogelijk in je tuin plaatsen. Met een houten paal en een paar schroeven heb jij in een mum van tijd het geboortebord geplaatst en bevestigd. Het geboortebord met vosje kan met gemak enkele maanden in de tuin blijven staan, maar haal het wel bij harde wind en/of storm uit voorzorg naar binnen. Het zou jammer zijn als het wegwaait of breekt.