Eigen ontwerp en maatwerk

Toch liever een eigen ontwerp laten drukken? Leuk, wij helpen je graag! Onze drukker stelt diverse eisen aan het ontwerp en aan het bestand waarmee je het ontwerp aanbiedt. Dat kan best lastig zijn als je er niet dagelijks mee bezig bent. Wij doen dat elke dag en helpen je graag om je ontwerp perfect af te laten drukken.

Hoe?
Allereerst is het van belang om te vermelden dat je niet zomaar alles mag laten drukken. Bijvoorbeeld afbeeldingen en/of illustraties waar rechten aan zijn toegekend. Maar met een geheel eigen ontwerp zit je altijd goed. Als je een kant en klaar ontwerp hebt kun je deze per e-mail aanleveren. Het liefst als een vector of foto met hoge resolutie. Aan de hand van je ontwerp en het bestandstype bepalen wij of het standaard maatwerk betreft of dat we eerst een prijsopgave aanbieden.

Kosten?
Omdat het bewerken van een afbeelding bewerkelijk is, rekenen wij hiervoor extra kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het extra werk dat er gedaan moet worden om je ontwerp te laten drukken. We kunnen aan de hand van je ontwerp en bestandstype een goede inschatting maken van het extra werk. De extra kosten komen bovenop de stukprijs van het gewenste formaat van het geboortebord of geboorte raamsticker. Voor standaard maatwerk rekenen wij onderstaande extra kosten.

  • Geboortebord: €19,95
  • Geboorte raambord: €19,95
  • Geboorte raamsticker €19,95

Prijzen zijn incl. btw

Als het  meer tijd en werk kost om het ontwerp printklaar te maken, zullen wij eerst een prijsopgave aanbieden waarin wij de kosten specificeren.

Levertijd
Nadat wij het ontwerp hebben beoordeeld kunnen we een indicatie geven van de levertijd. Zodra het ontwerp printklaar is, gelden de levertijden zoals die worden aangeven bij het betreffende product.

Retourneren
Als je een eigen ontwerp laat uitwerken en produceren spreken we van maatwerk. Dit product is voor jou op maat gemaakt en kan niet worden geruild of geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

Wij spreken over maatwerk als je:

  • een naam en/of je eigen tekst hebt laten printen
  • gaatjes laat boren
  • een afwijkend formaat (anders dan de aangeboden formaten) hebt besteld *
  • een afwijkende kleur (anders dan de aangeboden kleuren) hebt besteld *
  • een eigen design hebt aangeleverd *

* Enkel na prijsopgave en goedkeuring per e-mail.

Maatwerk
Wij proberen ons aanbod designs zo uitgebreid mogelijk te houden, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de aangeboden kleuren of afmetingen niet geheel naar wens zijn. Dat kunnen we natuurlijk voor je aanpassen. Het aanpassen van een formaat is gratis, maar de uiteindelijke stukprijs kan wel verschillen. Je ontvangt altijd eerst een prijsopgave. Het aanpassen van kleuren is bewerkelijker en daarvoor rekenen wij €7,50 bovenop de stukprijs van een design.

Interesse?
Neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij helpen je graag!