Geboorteborden met een leeuw

Schreeuw jouw geluk van de daken met een geboortebord leeuw

Jouw geluk wil je van de daken brullen als jouw kleintje geboren is. Wat past daar dan beter bij dan een geboortebord met een leeuw? De trotse en stoere leeuw is niet voor niets de koning van het dierenrijk. En dat gevoel ervaar jij ook als jij jouw pasgeboren baby in handen hebt. Daarom vind je in ons assortiment aan stoere én schattige leeuwen voor de geboorte van jouw zoontje of dochtertje.

Laat jouw trotse kant zien met een leeuw geboortebord

Jij bent natuurlijk zo trots als de leeuw op het gloednieuwe gezinslid! Een geboortebord met leeuw mag dan niet ontbreken om deze trots met de wereld te delen. Daarom heb je bij ons verschillende keuzes uit geboorteborden met een leeuw. Denk aan een geboortebord met een kleurrijk look in de kenmerkende oranje kleuren die de leeuw heeft. Of ga voor een RVS look voor de stoerdere uitstraling. Er zit altijd wel een geboortebord bij die past bij jouw smaak!

 

De mooiste geboorteborden voor jouw pasgeboren baby

Mocht jij liever een ander geboortebord in je tuin willen hebben, dan kan dat uiteraard ook! Wat dacht je van een geboortebord met giraf? Of kies jij juist voor een traditioneel geboortebord met een ooievaar? De keuze is helemaal aan jou. Wij hebben meer dan genoeg geboorteborden op voorraad. Ontwerpen met dieren, voertuigen en nog veel meer!  Ben jij ook nog op zoek naar mooie decoratie voor de babykamer? Dan zijn onze behangcirkels hier een mooie aanvulling op!

Jouw geboortebord met leeuw is binnen no-time geplaatst

Staat de pakketdienst met jouw geboortebord op de stoep, dan wil je deze zo snel mogelijk in je tuin plaatsen. Gelukkig heb jij binnen een handomdraai het geboortebord geplaatst en bevestigd. Maak jouw geboortebord persoonlijk het bord met een mooi lettertype én de naam et voilà: jouw perfecte geboortebord helemaal zelf gemaakt! Nog even verder kijken? Kijk dan ook eens naar onze geboorteborden voor jongens en geboorteborden voor meisjes.