Geboorteborden voor meisjes

Een geboortebord voor een meisje: zo maakt de wereld kennis met jouw prinses

Serveer jij beschuit met roze en witte muisjes? Als de kleine prinses eindelijk is geboren, wil je dat natuurlijk aan de hele wereld kenbaar maken. Met een geboortebord voor een meisje van Happy Signs lukt dat gegarandeerd! Met schroeven en een houten vierkantpaal plaats je het geboortebord in de tuin. Niet alleen familie, vrienden en bekenden die op babybezoek komen, zullen door dit geboortebord voor een meisje op een originele manier worden verwelkomd. Ook voorbijgangers zullen even stilstaan bij de aankondiging van jouw baby.

Kies de schattigste geboorteborden voor een meisje

De meeste kersverse ouders die een dochtertje hebben gekregen, hullen hun liefdesnestje in een roze gloed. Roze ballonnen, slingers en natuurlijk roze kleertjes voor de kleine dame. Een bijpassend roze geboortebord voor een meisje is bij Happy Signs ook zo gevonden. Maar denk ook eens aan een geboortebord met regenboog of een geboortebord met kinderwagen! En ben je trotse ouder van een tweeling? Ook geboorteborden voor tweelingen koop je bij Happy Signs!

 

Wat wil jij op een geboortebord voor een meisje met de wereld delen?

Zoek je leuke geboorteborden voor een meisje, dan kun je onder andere kiezen voor een bord waarop alleen haar naam is gedrukt. En wil je de wereld laten weten wanneer de prinses ter wereld is gekomen? Dan kies je voor een geboortebord voor een meisje waarop zowel de naam als deze heuglijke datum zijn gedrukt. Verwacht jij geen meisje, maar een jongen? Ook voor een geboortebord voor een jongen zit je bij ons helemaal goed!