Geboorteborden voor meisjes

Een geboortebord voor een meisje: zo maakt de wereld kennis met jouw prinses

Serveer jij beschuit met roze en witte muisjes? Als de kleine prinses eindelijk is geboren, wil je dat natuurlijk aan de hele wereld kenbaar maken. Daar helpt een geboortebord voor een meisje  van Happy Signs je bij. Met schroeven en een houten vierkantpaal plaats je het geboortebord in de tuin. Niet alleen familie, vrienden en bekenden die op babybezoek komen, zullen door dit geboortebord voor een meisje op een originele manier worden verwelkomd. Ook willekeurige voorbijgangers zullen regelmatig even stilstaan bij de aankonding van jouw baby.

Kies het schattigste geboortebord voor een meisje

De meeste kersverse ouders die een dochtertje hebben gekregen, hullen hun liefdesnestje in een roze gloed. Roze ballonnen, slingers en natuurlijk roze kleertjes voor de kleine dame. Een bijpassend roze geboortebord voor een meisje is bij Happy Signs ook zo gevonden. De meeste borden zijn voorzien van afbeeldingen van schattige dieren zoals olifantjes, poesjes, hondjes, eendjes, konijntjes en beertjes. Ook de traditionele ooievaar en de trendy unicorn mogen natuurlijk niet ontbreken.  En ben je trotse ouder van een tweeling? Ook voor dit dubbele geluk kun je bij Happy Signs het geschikte geboortebord kopen.

Wat wil jij op een geboortebord voor een meisje met de wereld delen?

Zoek je een leuk geboortebord voor een meisje, dan kun je onder andere kiezen voor een bord waarop alleen haar naam is gedrukt. En wil je de wereld laten weten wanneer de prinses ter wereld is gekomen? Dan kies je voor een geboortebord voor een meisje waarop zowel de naam als deze heuglijke datum zijn gedrukt. Wil je nog meer informatie met de wereld delen? Kies dan voor een geboortebord voor een meisje in de vorm van een wegwijzer. Zo is iedereen helemaal op de hoogte!

Klik hier voor het gehele assortiment geboorteborden!