Geboorteborden in de vorm van een wegwijzer

Een geboortebord wegwijzer: deze kant op voor beschuit met muisjes


Met een geboortebord in wegwijzer vorm kan het niemand ontgaan in welke woning er een nieuw gezinslid ter wereld is gekomen. Een geboortebord in je tuin in de vorm van een wegwijzer laat iedereen weten dat hier beschuit met roze of blauwe muisjes wordt geserveerd. Als trotse ouder kun je zelf bepalen welke informatie je op het geboortebord in wegwijzer vorm vermeld wilt hebben. Zo ontwerp je zelf de aankondiging van jouw wolk van een baby.

Een geboortebord in je tuin in wegwijzer vorm voor jongens, meisjes en meerlingen

Een geboortebord in je tuin als wegwijzer? Bij Happy Signs heb je de keuze uit meer dan genoeg mooie borden. Zo zijn er borden die uitgesproken voor jongens of meisjes zijn, maar ook exemplaren met traditionelere afbeeldingen zoals die van een ooievaar. Schattige dieren, van olifanten tot poesjes en koala’s, zijn volop vertegenwoordigd. En ben je de trotse ouder geworden van een tweeling? Ook daar heeft Happy Signs het leukste geboortebord in wegwijzer vorm voor.

Een geboortebord in je tuin: laat de wegwijzer vermelden wat jij belangrijk vindt

Kies jij als geboortebord in je tuin een wegwijzer van Happy Signs? Dan kun je daar zelf je eigen tekst op invullen. Maak hem niet te lang, want anders worden de letters te klein. Voorbijgangers moeten je heuglijke aankondiging natuurlijk wel goed kunnen lezen! De meeste ouders kiezen ervoor de naam, het geslacht, de geboortedatum en het gewicht van hun kleine te vermelden. Kies je voor een geboortebord in je tuin in de vorm van een wegwijzer, dan kun je echter ook je fantasie gebruiken.

Een geboortebord als wegwijzer: zo geregeld!

Bestel je een geboortebord voor je tuin als wegwijzer? Dan krijg je deze geleverd als één, in zijn geheel geprint stuk. Eventueel kun je vooraf nog een proefdruk laten maken, die je per e-mail ontvangt. Een geboortebord als wegwijzer bevestig je met roestvrijstalen schroeven. Dankzij het handige materiaal forex kun je eerst met de schroef een gaatje prikken, zodat je niet per ongeluk uitschiet. Binnen een mum van tijd is het bord klaar om in je tuin geplaatst te worden!

Klik hier voor het gehele assortiment geboorteborden