Geboorteborden met een voertuig

Een geboortebord met auto: parkeer hier voor babybezoek!

Stop de motor, want hier is een kleine prins geboren! Dat ziet iedereen direct als jij een geboortebord met auto, motor of tractor in jouw tuin plaatst. Deze stoere geboorteborden zijn ideaal als er bij jou een mannetje is geboren. Nakijken gegarandeerd als jij dit geboortebord in jouw tuin plaatst!

Stoere geboorteborden met auto’s en tractors!

Ben jij helemaal into retro stijlen of houd jij van ouderwets stoer? Een geboortebord met een tractor of een geboortebord met auto past dan helemaal bij jouw wensen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een supergaaf geboortebord met een ouderwetse loopauto? Plaats hier de naam op van jouw pasgeboren mannetje et voilà: klaar is kees! Wil jij nog even verder kijken voor het perfecte geboortebord? Dan haal jij je hart op in onze webshop, want wij hebben ontzettend veel keuze uit geboorteborden voor jongens

 

Personaliseer jouw eigen geboortebord

Onze geboorteborden met auto’s nét niet zoals je wilt? Pas deze dan zelf aan zodat hij wel bij jou past. Kies zelf de kleur, materiaal en het lettertype. Maar wist jij dat we niet alleen stoere geboorteborden met auto’s hebben? Ook als er een kleine prinses is geboren vind jij bij ons genoeg geboorteborden voor meisjes. En wat dacht je van tijdloze ontwerpen zoals een geboorteborden met een ooievaar en zelfs een geboortebord met regenboog? Je vindt het in onze webshop!

Jouw droom geboortebord gevonden? Bestel ‘m gemakkelijk!

Heb jij het geboortebord van jouw dromen gevonden in onze webshop? Dan heb jij deze in bijna alle gevallen de volgende dag al in huis! Wil jij nog aan de slag met het personaliseren van jouw geboortebord, dan heb je bij ons ook altijd de mogelijkheid om een proefdruk te ontvangen per mail. Heb jij ‘m binnen? Dan is het plaatsen van jouw geboortebord met auto zo gepiept. Heb je toch nog vragen? Dan helpen wij je daar graag mee verder!