Geboorteborden voor een tweeling

Een geboortebord voor een tweeling: deel jouw dubbele geluk met de wereld!

Het moment is dan eindelijk daar: je bent trotse ouder geworden van een tweeling. Dat is nog eens dubbel geluk! Dat wil jij natuurlijk delen met iedereen. Hoe je dat doet? Met een geboortebord voor een tweeling! Deze plaats jij gemakkelijk zelf in de tuin met schroeven en een houten vierkantpaal. Zo maak jij aan je familie, vrienden en de wereld kenbaar dat jij op een grote roze wolk zit, want dat jij gelukkige ouder bent geworden mag natuurlijk iedereen weten!

Welk geboortebord voor een tweeling past bij jou?

Als jij trotse ouder bent van een tweeling, koop je natuurlijk alles dubbel.  Gelukkig hoef jij maar één geboortebord voor een tweeling te kopen, want die vind je bij ons! Zo laat jij de wereld kennismaken met jouw wondertjes. En wist je dat je bij ons nog veel meer geboorteborden vindt? Zoals geboorteborden voor meisjes en geboorteborden voor jongens.

 

Wat deel jij op jouw geboortebord?

Laat jij alleen de namen van jouw pasgeboren engeltjes zien of ook de geboortedag? Dat is natuurlijk helemaal aan jou!  Afhankelijk van wat jij wil laten zien, kies jij een passend geboortebord uit. Zoals een geboortebord met wegwijzer, waar jij lekker veel op kan vertellen over jouw pasgeboren kleintjes. Heb jij twee prachtige ventjes? Dan past een een geboortebord met auto hier ook goed bij. Wat jij ook zoekt, wij hebben de leukste en schattigste geboorteborden voor tweelingen!

Onze geboorteborden heb jij binnen no-time in huis!

De bestelling plaatsen voor jouw geboortebord plaats je binnen een handomdraai! Vaak heb je deze de volgende dag ook al thuis en zet jij hem dus zó in jouw tuin. Heb jij nog vragen aan ons over onze geboorteborden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou dan graag verder in de zoektocht naar het perfecte geboortebord!