Een kraamcadeau met naam is altijd goed

Bij Happy Signs kies je uit diverse leuke en nuttige kraamcadeaus. Wil jij de trotse papa en mama verrassen met een origineel kraamcadeau? Zoek niet verder, want dat hebben wij! Ons aanbod is niet alleen hip en origineel, maar ook nog eens erg leuk. Bekijk ons aanbod originele kraamcadeaus.

Een kraamcadeau met naam is altijd goed

Bij Happy Signs kies je uit diverse leuke en nuttige kraamcadeaus. Wil jij de trotse papa en mama verrassen met een origineel kraamcadeau? Zoek niet verder, want dat hebben wij! Ons aanbod is niet alleen hip en origineel, maar ook nog eens erg leuk. Bekijk ons aanbod originele kraamcadeaus.

Kraamcadeaus

Met een gepersonaliseerd kraamcadeau maak je ouders blij!

Wat geef je als kraamcadeau? Je gaat uiteraard niet met lege handen op kraambezoek. Een kraamcadeau met naam wordt altijd erg gewaardeerd, al helemaal als het ook nog eens bruikbaar en handig is. Is de naam nog geheim? Geen probleem, dan bestel je het gewoon zonder naam. Na de geboorte van de baby is het traditie om een bezoekje te brengen aan papa, mama en de kleine spruit. Met een kraamcadeau met naam ben je altijd van harte welkom ;).

Het leukste aanbod kraamcadeaus bij Happy Signs

Wil je een origineel kraamcadeau kopen? Happy Signs heeft het allemaal in huis! Zo kun je bijvoorbeeld een geboortebord in de tuin plaatsen. Wat zullen de ouders verrast zijn als het bord in de tuin zien staan. En als je het zonder naam bestelt, kan je het meerdere keren en jarenlang gebruiken. Ideaal voor vriendengroepen! Maar er zijn ook genoeg andere leuke kraamcadeaus, zoals speenkoorden, bijtringen, wagenhangers of boxhangers. Wat zullen de ouders verrast zijn als ze jouw kraamcadeau uitpakken.

Het origineelste kraamcadeau voor een jongen en meisje

Of er na de geboorte nu blauwe of roze muisjes wordt geserveerd, voor zowel jongens als meisjes vind je bij Happy Signs altijd een origineel kraamcadeau. Zo hebben we kraamcadeaus voor meisjes met typische meisjeskleuren, zoals roze, beige en wit. Kraamcadeaus voor jongens hebben stoere kleuren, zoals blauw, zwart en groen. Papa en mama hebben hun handen vol aan hun pasgeboren kleintje, geef ze daarom iets waar ze écht iets aan hebben. Een origineel en nuttig cadeau dus! Een speenkoord met naam bijvoorbeeld, maar ook een bijtring met houten ringen is een kraamcadeau waar ouders blij van worden. Kortom, je hebt bij Happy Signs genoeg nuttige kraamcadeaus om uit te kiezen.

Een kraamcadeau idee bij uitstek!

Ouders worden altijd overspoeld met een heleboel kraamcadeaus. Heb jij al een kraamcadeau idee? Laat ons je daarbij helpen, zodat jij iets geeft wat wél wordt herinnerd en gebruikt. Er zijn complete kraamlijsten met uiteenlopende dingen die een baby nodig heeft. Maar het meeste kopen de ouders vaak zelf. Iets wat persoonlijk én nuttig is, wordt altijd erg op prijs gesteld. Een kraamcadeau idee dat hieraan voldoet is een speenkoord. Spenen raken altijd kwijt! Maar met dit handige kraamcadeau is dat verleden tijd. No more zoeken naar de speen. Daarbij zijn kraamcadeaus met naam uitermate handig, want ze zorgen er namelijk ook voor dat niemand zal ontgaan hoe het kleintje heet.

Het perfecte kraamcadeau

Ben je van plan een kraamcadeau te kopen en wil je de trotse ouder écht verassen? Zet dan stiekem een geboortebord met naam in de tuin, of plak een raambord op het raam. Dat scoort altijd! Bij Happy Signs heb je volop keuze in geboorteborden met diverse ontwerpen voor jongens en meisjes, zowel voor in de tuin als voor op het raam. Van plan om dit kraamcadeau vaker te gebruiken? Kies dan voor een Dibond geboortebord en je kan er jarenlang ouders gelukkig mee maken. Kortom: een ultiem kraamcadeau dat ook nog eens goed is voor het milieu.