Geboorteposter

Een geboorteposter als aandenken aan de mooiste dag van je leven

Na negen maanden is het zover: je kindje wordt geboren. Voor elke nieuwe ouder is het de dag die zij de mooiste van hun leven noemen. Een geboorteposter van Happy Signs is een mooi aandenken aan dat bijzondere moment. Terwijl je kindje na de geboorte meteen als kool groeit en je soms bijna geen tijd meer hebt om stil te staan bij de dag dat je kleine ter wereld kwam, herinnert deze decoratie je er telkens aan. Een moment dat je elke dag weer breed doet glimlachen.

Een geboorteposter maken was nog nooit zo makkelijk

Je kunt een geboorteposter naar aanleiding van de geboorte van je eigen kindje bestellen, maar ook is een geboorteposter een origineel kraamcadeau waarmee je verse ouders altijd weet te verrassen. Bij Happy Signs heb je een ruime keuze uit de meest uiteenlopende designs. Afhankelijk van het design dat je kiest, vul je de naam van jouw kleintje of de naam inclusief andere gegevens zoals de geboortedatum in. De babynaam heeft natuurlijk een extra mooie plek op de poster. Een geboorteposter ontwerpen was nog nooit zo makkelijk!

Genieten zo lang je maar wilt

In tegenstelling tot een geboortebord aan je raam of in je tuin, laat je een geboorteposter net zo lang hangen als je zelf wilt. Waar een bord na een paar weken wordt opgeruimd en de beschuit met muisjes van de tafel verdwijnt, blijft een geboorteposter trots aan de muur van de babykamer prijken. Want wie zegt dat je niet dagelijks vol trots aan dit heuglijke moment zou mogen terugdenken, ook al is het gewone ritme weer aangebroken?

Geboorteposters van de hoogste kwaliteit

Kies je ervoor om een geboorteposter te maken bij Happy Signs, dan kun je uiteraard op de beste kwaliteit rekenen. De geboorteposters worden vervaardigd van houtvrij gesatineerd mc glanzend papier. De posters worden enkelzijdig full colour gedrukt. Dit betekent een groot kleurenspectrum en illustraties van bijzonder hoge kwaliteit. Je kunt de geboorteposter voor je baby op A2-, A3- of A4- formaat laten drukken.