Geen producten (0)

Een geboortesticker voor elk raam...

Eindelijk, jouw kleintje is er! Terwijl je baby de wereld om zich heen nieuwsgierig bekijkt, wil jij diezelfde wereld vol trots laten weten dat hij of zij is geboren. Met een raamsticker geboorte ontgaat het blijde nieuws echt helemaal niemand. En of je jouw visite nu op beschuit met roze of blauwe muisjes trakteert, bij Happy Signs is een raamsticker geboorte zo gevonden. Het assortiment geboortestickers is net zo uitgebreid als dat van onze geboorteborden.

 

image/svg+xml Onze kinderen zijn de toekomst Daarom doneren wij bomen bomenzijndetoekomst
Geen producten (0)
image/svg+xml Onze kinderen zijn de toekomst Daarom doneren wij bomen bomenzijndetoekomst

Bij Happy Signs vind je het breedste aanbod geboortestickers

Een raamsticker geboorte is leuk om zelf te kopen, maar ook om aan kersverse ouders cadeau te doen. Wil je een geboortesticker kopen? Bij ons heb je volop keuze. Je kunt kiezen voor een raamsticker geboorte waarop alleen de naam van jouw prins of prinses is afgedrukt, maar ook voor
een geboorte raamsticker die de datum vermeldt waarop hij of zij ter wereld is gekomen. Kies je voor een geboortesticker op het raam in de vorm van een wegwijzer, dan kun je er zelfs het gewicht op vermelden.
 

Roze, blauw, schattig, stoer, traditioneel: wat voor een geboortesticker zoek jij?

Uiltjes, konijntjes, beertjes of de traditionele ooievaar. En wat dacht je van zo een hippe eenhoorn voor meisjes? Of die stoere retro auto voor een jongetje? Geboortestickers vind je bij Happy Signs in alle soorten en maten. Een raamsticker geboorte voor een meisje is vaak roze en een raamsticker geboorte voor een jongetje vaak blauw. Hoeft het voor jou geen uitgesproken jongens- of meisjes geboorte raamsticker te zijn? Er zijn ook genoeg opties in een neutralere uitvoering.
 

Met een raamsticker geboorte maak je het nieuws in een handomdraai wereldkundig!

Een raamsticker geboorte komt het beste tot zijn recht wanneer je deze aan de buitenzijde van het raam plakt. Maak je geen zorgen, de sticker gaat met gemak 2 jaar mee. Zorg ervoor dat je het raam goed schoonmaakt alvorens je de raamsticker geboorte erop plakt, want zo hecht hij het best. Het opplakken is eenvoudig. Binnen een handomdraai heb jij het mooie nieuws wereldkundig gemaakt!