Een geboortesticker voor elk raam...

Eindelijk, jouw kleintje is er! Terwijl je baby de wereld om zich heen nieuwsgierig bekijkt, wil jij diezelfde wereld vol trots laten weten dat hij of zij is geboren. Met een raamsticker geboorte ontgaat het blijde nieuws echt helemaal niemand. En of je jouw visite nu op beschuit met roze of blauwe muisjes trakteert, bij Happy Signs is een raamsticker geboorte zo gevonden. Het assortiment geboortestickers is net zo uitgebreid als dat van onze geboorteborden.

 

image/svg+xml Onze kinderen zijn de toekomst Daarom doneren wij bomen bomenzijndetoekomst
image/svg+xml Onze kinderen zijn de toekomst Daarom doneren wij bomen bomenzijndetoekomst

Populaire geboortestickers

Sorteer op:  

6 lettertypes
Raamsticker Geboorte | Regenboog Rood
€ 29,95
Diverse opties
Raamsticker Geboorte | Pinguïn ei Meisje
€ 29,95
6 lettertypes
Raamsticker Geboorte | Wolkje met Kroon
€ 29,95
6 lettertypes
Raamsticker Geboorte | Jungle Luipaard Jongen
€ 29,95
Gratis bezorgd
Raamsticker Geboorte | Ooievaar met Wolk Jongen
€ 29,95
Gratis bezorgd
Raamsticker Geboorte | Olifant op Wolk Meisje
€ 29,95
6 lettertypes
Raamsticker Geboorte | Jungle Giraffe Meisje
€ 29,95
Gratis bezorgd
Raamsticker Geboorte | Voetjes Jongen
€ 29,95

Bij Happy Signs vind je het breedste aanbod geboortestickers

Een raamsticker geboorte is leuk om zelf te kopen, maar ook om aan kersverse ouders cadeau te doen. Wil je een geboortesticker kopen? Bij ons heb je volop keuze. Je kunt kiezen voor een raamsticker geboorte waarop alleen de naam van jouw prins of prinses is afgedrukt, maar ook voor
een geboorte raamsticker die de datum vermeldt waarop hij of zij ter wereld is gekomen. 

Roze, blauw, schattig, stoer, traditioneel: wat voor een geboortesticker zoek jij?

Konijntjes, giraffen, olifanten of de traditionele ooievaar. En wat dacht je van zo een hippe eenhoorn voor meisjes? Of die stoere retro auto voor een jongetje? Geboortestickers vind je bij Happy Signs in alle soorten en maten. Een raamsticker geboorte voor een meisje is vaak roze en een raamsticker geboorte voor een jongetje vaak blauw. Hoeft het voor jou geen uitgesproken jongens- of meisjes geboorte raamsticker te zijn? Er zijn ook genoeg opties in een neutralere uitvoering.

Met een raamsticker geboorte maak je het nieuws in een handomdraai wereldkundig!

Een raamsticker geboorte komt het beste tot zijn recht wanneer je deze aan de buitenzijde van het raam plakt. Maak je geen zorgen, de sticker gaat met gemak 2 jaar mee. Zorg ervoor dat je het raam goed schoonmaakt alvorens je de raamsticker geboorte erop plakt, want zo hecht hij het best. Het opplakken is eenvoudig. Binnen een handomdraai heb jij het mooie nieuws wereldkundig gemaakt!

Hoe je een raamsticker op een ruit plakt?

Stap 1: maak de ruit schoon voordat je de sticker gaat plakken. Oneffenheden (vuildeeltjes) op de ruit kunnen namelijk zichtbaar worden. 
Stap 2: bepaal waar je de sticker op de ruit wilt plakken. Plak enkele stukken schilderstape op de raam waarmee je de positie van de raamsticker aangeeft. Bijvoorbeeld aan de bovenkant, onderkant en zijkant van de sticker. 

Stap 3: maak het gedeelte van de ruit waar de sticker wilt plakken nat . Het liefst met een plantensproeier (nevel stand).
Stap 4: haal de sticker voor ongeveer een 1/3 deel van het vel. Vouw het vel om zodat deze niet in de wegzit.
Stap 5: plak het vrijgekomen deel van de sticker op de gewenste positie. Verwijder voorzichtig het resterende vel van de sticker. Let op: door het water kan de sticker iets verschuiven. Houd de sticker met een hand op positie en haal met de andere hand het vel los (helpende hand is handig).
Stap 5: gebruik bijvoorbeeld een bankpasje om de sticker vlak te strijken. Werk vanuit het midden naar de zijkanten toe. Strijk alle bubbels en eventuele oneffenhedenvoorzichtig glad.
Stap 6: laat de sticker enkele uren drogen voor een goede hechting. 

TIP: werk rustig en zorgvuldig. Vraag of iemand je kan helpen. Als je een luchtbel niet krijgt weggestreken, snij er dan met een scherp mesje een klein sneetje in.